Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min får ikke være sammen med en som er to år eldre

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er 14 år og det er ganske mye som skjer nå.. jeg får ikke sove jeg må tenke på det! Problem 1: venina mi er sammen med en som er 16, men faren hennes vil ikke at hun skal være sammen med han, faren har aldri møtt han. Han mener to år er mye i aldersforskjell. Jeg bor ca 3 km una denne gutten å venina mi får ikke engang komme til meg FORDI jeg bor bare 3 km una han! De får ikke møte værandre! Hele jente gruppa og denne gutten prøver å fine en løsnig på dette så farnen ikke har noe i mot han. Har du et forslag? Problem 2 gutten venina mi som over har en tvilling bror, jeg synes han er veldig søt men vet ikke hvordan jeg skal si det til han for heg vil ikke at noen av venninene mine skal si det... det blir liksom då dummt. Og ei aen vennine liker også han. Oh han flørter med henne og det plager meg veldig! Jeg pleiet ikke å være desperat jeg har enkelig aldri hatt et ekkte forhold før men jeg føler noe får han. Hjelp meg!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

1: Det at venninna di ikke får møte denne gutten er noe hun selv må snakke med faren om. Det er ingenting dere kan gjøre for at hun skal få lov til det. Hun må snakke med faren sin og finne ut hva problemet er. Hun må fortelle om denne gutten og hvorfor hun ønsker å treffe han. Hvis hun selv ikke synes to år er en stor aldersforskjell må hun fortelle faren hvorfor det ikke kommer til å bli det! Jeg vil tro at han er mest bekymret for at hun skal føle seg presset til å ha sex for tidlig.

Hvis det er et stort problem det at hun ikke kan komme på besøk til deg må dere finne en løsning på det. Det kan bety at du må komme på besøk til henne eller at du snakker med foreldrene dine om det slik at de kan fortelle faren hennes at hun er hos dere og ikke hos denne gutten.

2: Jeg vil tro at det er bedre å prøve å få litt kontakt med denne gutten før du forteller han at du synes han er søt. Ta kontakt med han - enten når du ser han eller ved å sende han en melding. Snakk med han og bli kjent med han. Når du har fått kontakt med han kan du begynne å flørte og du kan si at du synes han er søt. Du trenger ikke si det så direkte som "du er søt", du kan også si "hei kjekken" når du skriver melding til han eller lignende. Dette fikser du! Det at venninnen din flørter med han betyr bare at du må komme deg inn i konkurransen!

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell