Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få fortgang på forholdet vårt?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg har likt en gutt som er 6 år eldre en meg snart i 1 år. Jeg sendte en melding til han med hva jeg fløte, å i korte trekk fikk jeg tilbake at han likte meg også, men at han var usikker rundt sine egne følelser. Han brydde seg ikke om aldersforskjellen. Når vi er sammen er det som vi egentlig er sammen. Men jeg er veldig usikker hvor dette vil føre, det er mange som sier at vi kommer til å bli sammen. Hva skal jeg gjøre? Vi bor nesten 4 timer unna hverandre så det er ikke bare bare å møte hverandre, skal møte han om 1 mnd. Har dere noen tips jeg kan få får å få litt "fortgang" på dette? Han synes vi har fått et vennskapsforhold som kan utvikle seg til noe mer, men at vi må bli litt bedre kjent først. Jeg har aldri følt det slikt for noen andre, som jeg følger for han! Jeg følger meg nesten fortapt! Trenger virkelig hjelp her! Han gir meg alle tegna på at han liker meg, han "mobber" meg, kikker mye på meg og prøver alltid å få meg til å le, å dette er bare litt av alt han gjør!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Så hyggelig at du har møtt en du liker så godt. 

Men jeg må starte med å be deg tenke nøye gjennom hvorvidt dette forholdet er noe å satse på. i tillegg til at dere bor langt fra hverandre og dermed ikke vil få sett hverandre så ofte, er aldersforskjellen mellom dere veldig stor. Dere er sånn jeg ser det på veldig forskjellig sted i livet, og ser nok etter forskjellige ting i et forhold. Så jeg vil anbefale deg å heller prøve å finne deg noen som er mer på din egen alder, og som bor i nærheten av deg.

Når det er sagt så er ofte den beste måten å få fortgang på et forhold å være ærlig om hva du ønsker. Ta en prat med denne gutten når du møter han og si at du vil at det skal bli noe mer mellom dere, og spør hva han tenker om det. Hvis han fortsatt ønsker å kun være venner kan det være en indikasjon på at han kanskje ikke kan gi deg det du vil ha.

Håper dette svaret var til hjelp. Jeg legger ved none artikler som kan være nyttige for deg å lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell