Hopp til hovedinnholdet

Hun er mye eldre og vil ha sex, bør jeg snakke med henne, eller nekte?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hadde vennlig hilsekontakt med pen, ungdommelig kvinne en periode for 2 - 3 år siden, så henne igjen for 1/2 år siden og vår plutselige øyekontakt utløste sterk forelskelse. Det virket om hun ville snakke med meg. Jeg fant ut hvem hun var og oppdaget at hun var mye eldre enn jeg trodde. Da forklarte jeg med gester og handlinger for henne at jeg er ung og ikke vil ha kontakt med henne og at jeg har helt andre meninger nå enn da vi møttes for noen år siden. Hun insisterer på at vi skal ha samtaler sammen, dialoger, for å finne ut av ting oss imellom. Jeg har til nå nektet. Bør jeg ha dialoger med henne? Skal jeg bare nekte og gå min vei?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Dette må du finne ut av helt selv. Ikke tenk på hva hun ønsker, men hva du ønsker. Er det greit for deg at hun er så mye eldre? Hvilket forhold ville dere ha hatt - ville det bare ha vært sex, eller skulle det ha blitt noe mer? Hva får du ut av det? Og hvis det bare dreier seg om sex; vil du bruke tiden din på noe som ikke kommer til å føre noen vei?

Hvis du har sagt nei helt til nå virker det jo som om du ikke ønsker å ha noe forhold til henne, og da bør du stå for det. Du trenger absolutt ikke gjøre noe bare fordi hun ønsker det. Tenk på hva du selv vil, hva du tror er lurest og hva som kan bli konsekvensene. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell