Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å bli tiltrukket av gutter og menn som er mye eldre enn meg? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har en litt rar greie opp i hodet mitt. Jeg blir tiltrukket av menn som er mye eldre enn meg,enn gutter på min egen alder. Jeg hvet ikke hvorfor,men jeg finner de bare mere tiltrekkende. Er dette normalt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det er en del jenter som opplever å bli tiltrukket av gutter som er mye eldre enn dem selv. På den alderen du er nå kan også gutter være litt "barnslige" og mindre modne enn jenter, og det kan være noe av grunnen. Du skriver ikke noe om hvor mye eldre de du faller for er, men hvis aldersforskjellen er veldig stor er det jo liten sjanse for at det kan bli noe ut av det. 

Jeg anbefaler deg å prøve å bli bedre kjent med guttene på din egen alder. Du vil nok oppleve at de kan være sjarmerende de også. Og så kan det jo hende at den perioden du er i nå hvor du liker eldre gutter går over etterhvert. Les også artikkelen under.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell