Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker har fått kjæreste.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Nå har jeg sykt kjærlighetssorg:// Gutten jeg har likt en ganske god stund nå, har akkurat fått seg kjæreste:( Jeg trudde han likte meg. Han prøvde alltid å få fysisk kontakt med meg, liksom, skomse borti hånda mi og sånt, og prøver alltid å komme nær meg, så ikke rart jeg trudde han likte meg. Men nå er jeg så lei meg:/ Føler meg så dum som trudde han likte meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg, men du må ikke føle deg dum av den grunn. Noen ganger kan man misforstå signalene, og det er helt normalt. Det er mange som har gjort det før deg, og jeg kan love at det er mange som kommer til å gjøre det etter deg også. Når det kommer til hvordan du skal komme deg over dette har jeg selvfølgelig noen tips. Først vil jeg begynne med å si at det er viktig at du gir situasjonen litt tid. Det er dessverre ikke sånn at du bare kan våkne opp i morgen med helt andre følelser. Jeg legger ved en veldig fin artikkel som kan hjelpe deg på veien. Her finner du alt du trenger å vite om situasjonen du er i. Sett deg ned, og les tipsene den gir, så er jeg sikker på at dette kommer til å gå veldig bra. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse