Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med en som har kjæreste og en datter, er det feil å ta kontakt?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei!Jeg er en jente på straks 20 år, jeg føler jeg er en moden og reflektert jente for alderen, men som mange andre har jeg rotet meg bort i en situasjon som jeg ikke klarer å finne en løsning på alene. En lørdags kveld møtte jeg en utrolig kjekk og hyggelig mann, vi fikk god kontakt med en gang og jeg ville veldig gjerne bli bedre kjent med han. Vi holdt sammen hele kvelden og ut på natten. Jeg fikk vite helt på slutten når jeg kysset han, at han var i et forpliktende forhold, tiltross for at han hadde flørtet hele kvelden. Vi snakket lenge sammen og det endte med at han ble med meg hjem. Da han skulle gå litt senere på natta kom det opp at han i tillegg til å ha kjæreste, også hadde en datter. Denne mannen jeg snakker om er 34 år, 14 år eldre en meg. For meg er alder bare et tall og noe jeg ikke gidder å bruke noe energi på, men likevel tenkte jeg at det var nyttig til spørsmålet mitt som kommer nå. Jeg har veldig lyst til å ta kontakt med han, men vet ikke hvordan.HJELP er det feil?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Ja, det synes jeg er feil. Han har vært utro mot kjæresten sin, sammen med deg, og det å ta kontakt betyr at du ønsker å fortsette å være sammen med han og at han skal fortsette å være utro. Det er for det første dårlig gjort mot kjæresten hans, i tillegg til at du risikerer å bli såret selv. Du har helt sikkert en tanke innerst inne som sier at han kanskje velger deg. Han har kjæreste og en datter og det er veldig mye som kan bli ødelagt om dere skal innlede et forhold til hverandre.

Jeg skjønner at du ble sjarmert av han og ønsker å ha kontakt, men jeg tror nok det er til det beste om du lar være å kontakte han. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell