Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i læreren, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg liker læreren min. Han har ikke kjæreste, men er altfor gammel for meg. Dessuten elsker han jobben sin og han hadde ALDRI begynt å like meg sånn ordentlig. Han liker meg ikke engang som elev. Jeg vet at det aldri kan bli noe av oss, jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre for å slutte å like ham. Jeg har hørt at man ikke skal kontakte eller møte personen man vil slutte å like, men hvordan skal jeg klare det når han er læreren min? Jeg ser han 5 ganger i uka nesten hele året!! :( Hver gang jeg ser han blir jeg så glad, men også lei meg... Det er dumt å si, men jeg ønsker at han aldri var født, så jeg slapp denne umulige og forferdelige forvirringen. Hva skal jeg gjøre??? Jeg kan SÅ KLART IKKE fortelle dette til noen, det mener jeg! Takk for svar :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Du kan lese den artikkelen jeg har lagt ved om det å være forelska i læreren. Her står det noen tips, samt noen mulige forklaringer på hvorfor det kan bli sånn.

Jeg tror du har tatt det viktigste steget ved å skjønne det at dette ikke kan bli noe av. Så lenge man ikke håper på noe så er det lettere å komme over. Prøv å skyve tankene bort, bagatelliser det og prøv å se på andre gutter!

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell