Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste, som jeg har så sykt sterke følelser for. I den sammenheng er jeg liksom litt slem, jeg prøver å forestille megselv sammen med andre.

 

Spørsmål
Hei!
Jeg har en kjæreste, som jeg har så sykt sterke følelser for. I den sammenheng er jeg liksom litt slem, jeg prøver å forestille megselv sammen med andre. Jeg får sykt dårlig samvittighet etterpå, for jeg vil ikke ha noen andre. Jeg håper og tror dette går over snart, for jeg kjeder meg mye om dagen så det innebærer mye tenking.
Har dere noen forslag til hva jeg kan gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Så hyggelig at du har en kjæreste som du bryr deg så mye om. Tankene du har er nok litt skremmende for deg, men heldigvis er de jo bare inni hodet ditt. Dette er jo ikke noe du gjør i virkeligheten. Det er vanlig at vi mennesker av og til fantaserer om andre enn kjæresten vår. Dette kan være alt fra kjendiser til den flotteste jenta i klassen. Jeg tenker at fantasier kan være litt sunt, men man må ikke nødvendigvis dele de med andre eller gjør de til virkelighet. Så slutt med din dårlige samvittighet, du gjør ikke noe galt...
Så synd at du kjeder deg. Nå som det er sommer er det jo masse man kan gjøre. Være sammen med venner, kjæresten, dra på stranden eller på konsert. Her er det bare fantasien som setter en stopper for deg. Men du kan jo starte med å ringe en venn å høre om dere skal finne på noe da?
God sommer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om kjøpepress?

Hva er et budsjett?