Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært utro.

Jente 19 år
 

Spørsmål

For en måneder siden hadde jeg gruppesex med 3 kompiser jeg var full og det var de og. Men det som var feil av meg var at jeg hadde og har kjæreste.. Jeg vet ikke men jeg var jo utro. Jeg er veldig forelska i han og angrer mye på det jeg har gjort. Jeg er redd noen vil fortelle ham det.. Hva skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg kysse han og ligge med han når jeg føler meg skitten for å ha ligget med andre menn sammtidig som jeg var sammen med han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente, 19 år.

Takk for at du skriver til oss.
Jeg forstår ut fra det du skriver at du er i en vanskelig situasjon.
Alle kan vi gjøre dumme ting, og det du har gjort er som du sier selv - feil. 

Ofte er det dessverre slik som du skriver her at når man er sammen med andre til tross for at man har kjæreste så kan man ende opp med å angre. Du sier at du er glad i den gutten du er sammen med, og da blir du selvsagt redd for å miste han.

Ja, det kan godt hende at noen forteller han om det som har skjedd. Du spør hva du skal gjøre, men det kan jeg ikke fortelle deg. Du vet sikkert hvilke muligheter du har. Fortelle han hva som har skjedd, la vær å fortell han det, men da kan du risikere at han får vite det. Det er også en annen side av dette som du setter ord på her, nemlig at du får problemer med å være intim med han fordi du får dårlig samvittighet. 

Du må selv ta stilling til hva du tenker er det beste. Er det å være ærlig og eventuelt risikere at han ikke vil være sammen med deg, eller er det å late som ingenting og risikere at han finner det ut?

Uansett bør du gå og sjekke deg for kjønnssykdommer, hvis dere ikke brukte kondom.

Håper du finner den beste løsningen for deg.

Lykke til.

 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse