Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en mann som er 30-40 år og gift med en annen

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg(14) er skikkelig forelsket i en mann på 30-40 år(han ser ut som om han er noe med 20, er veldig høy og tynn, men muskuløs, har en stilig, mørk vhårfrisyre og han har kule tatoveringer og piercinger). Han er veldig skummel og mystisk. Noen ganger ser han på meg med et blikk jeg ikke skjønner noe av, og jeg må bare se ned. Jeg blir altid veldig flau og nervøs når han er der, så det ender ofte med at jeg går ut av rommet, liksom helt tilfeldig. Jeg bruker aldri å vise følelser og jeg har heller aldri sett ham gjøre det heller.Når vi er alene ( veldig sjeldent ) får han meg altid til å føle meg spesiell. Jeg møter ham ikke oftere enn noen ganger i måneden, men jeg ønsker altid at han skal være her. når han kommer til oss eller vi til dem, blir jeg så nervøs at jeg ikke tørr å se på ham for da blir jeg avslørt.Dessverre er han gift med søsteren til fostermoren min :s Men hvordan kan jeg få ham til å like meg på den måten jeg liker ham uten at han skjønner at jeg likte ham først?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Du må prøve å forstå virkeligheten her. For det første er han gift, og man skal aldri prøve å splitte opp noen som er tydelig lykkelig sammen! Dessuten er han gift med søsteren til fostermoren din, det er familien din!

Det andre du må tenke på er at han er mer enn det dobbelte av alderen din. Han har levd ditt liv to gang, og mer til. Jeg håper du skjønner at dette ikke kan skje, og ikke vil skje. Han kommer ikke til å forlate konen sin for deg, en jente som kanskje er 20 år yngre enn han. Jeg skjønner at du er betatt av han og synes han er kjekk og spennende, men det trenger ikke bety at du er forelsket. Det er normalt å kunne bli betatt av eldre menn, rett og slett fordi de virker mer moden og man ser opp til dem. Og det er helt greit å tenke at han er kjekk, mystisk og spennende! Du må bare ikke leve deg så mye inn i det at du tenker at han skal bli forelsket i deg. Da kommer du til å bli skuffet. Dette er en gift mann, som i tillegg er alt for, alt for gammel for deg. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell