Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre kjent med han?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei <3 Jeg liker en gutt, men kjenner han ikke så godt fordi vi ikke går på samme skole og ikke har vert med hverandre siden 3klasse... Så spørsmålet mitt er da "Hvordan bli bedre kjent?" Jeg vil ikke virke desperat så har du noen gode råd? "ps" Jeg er litt sjenert! :( Tusen takk om du tar deg tid til å svare! ^^ <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er ofte skummelt å bli kjent med nye mennesker, man ønsker å vise seg fra sin beste side, men er kanskje altfor sjenert. Selv om det kan være ukomfortabelt må du ofte ta det første steget. Prøv å snakke om enkle temaer som skole, fritidsaktiviteter osv., vær positiv! Du kan også prøve å flørte litt med han, smil mye, gi komplimenter og få han til å le. Dersom han gjengjelder flørtingen er det stor sannsynlighet for at han liker deg. Jeg legger ved tre artikler du burde lese, lykke til.

Mvh. ungdomsredaksjonen 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse