Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om skole, fag og skolehverdag

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann ! Først vil jeg bare si at denne siden er helt fantastisk! Den har vært til utrolig mye hjelp ! Her kommer noen spørsmål om skolen, fag, skolehverdag osv 1. Hvordan får jeg egentlig bedre karakterer?! Jeg sliter virkelig med dette og foreldrene mine forventer veldig mye av meg og jeg vil liksom ikke skuffe dem... 2. Vi begynte jo nettopp på ungdomsskolen og jeg føler at vennene mine og jeg sklir vekk fra hverandre hvis du skjønner hva jeg mener? Hvordan forhindrer jeg at dette skjer? 3. Jeg føler at noen i klassen min er litt rasistiske mot meg... Hvordan forhindrer jeg at dette går lengre? 4. Kan jeg se om folk lyver til meg? Er det noen spesielle tegn eller noe sånt? (vet at det er litt teit, men trenger virkelig svar) 5. Hvordan slutter man å forelske seg? Jeg føler at jeg er for ung og klarer liksom ikke å konsentrere meg skikkelig. 6. Hva kan skje hvis jeg ikke drikker nok vann? Håper dere tar dere tid til å svare på spørsmålene mine.. Takk på forhånd !

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer