Hopp til hovedinnholdet

Tørr ikke å flørte med han 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på egentlig 12 år snart 13 til Februar. Ok, jeg er en veldig sjenert jente som aldri har kysset noen eller vært i et forhold, ikke en gang i barnehagen. Og ettersom det jeg har hørt, er det ingen gutter som liker meg. Men denne gutten jeg liker er det ikke så stor etterspørsel på, fordi mange synes han er ukul og teit, men jeg synes han egentlig bare er kjempesøt. Vi har faktisk mye mer felles enn jeg hadde trodd. Vi prater med hverandre minst 20 minutter etter skolen slutter, siden vi begge går på ventebuss (som er litt vanskelig å forklare), men flørter egentlig aldri med han fordi jeg er redd for å ødelegge vennskapet vi har oppbygd de siste 3 årene. Problemet er bare det at etter som jeg har hørt så liker han en annen jente som ikke engang går på skolen vår! Håper bare at han ikke er sammen med henne og har et langdistansteforhold for da blir alt ødelagt for meg. Tørr ikke å flørte heller. Hva om han synes jeg er ekkel?! Hjelp meg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det trenger ikke å være noe gærent i å ikke ha kysset noen eller hatt en kjæreste :-) Det er alltid noen som liker deg der ute i verden, så jeg synes ikke du skal høre på de som sier at ingen liker deg! Hvis du har mye til felles med han, så kan dere kanskje finne på noe sammen som dere begge synes er morsomt? Prøv å bli kjent med han ordentlig, så vil du nok finne ut om han liker deg eller ikke, og da kan du jo også spørre han om han er kjæreste med noen eller ikke. Det kan kanskje være skummelt, men jeg synes det bedre enn å gå og lure på det for seg selv. 

Hvis han ikke har kjæreste, så synes jeg du skal ta det første steget! Prøv å flørt litt med han, ha det gøy sammen med han og spør han om han vil være sammen med deg om du føler at dere går godt overens :-) Du kan jo også si at du ikke vil ødelegge vennskapet, og håper at dere kan være gode venner uansett hva han svarer. Uansett om han sier ja aller nei, så synes jeg at du skal ta det første steget. Det kan være skummelt, men da kan du klappe deg selv på skulderen fordi du fulgte hjertet ditt!

Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-)

 

Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse