Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg som mer enn en venn?

Jente 18 år
 

Spørsmål

jeg liker en gutt på 25 år, vi har pratet veldig mye og nu for noe dager siden så sporte jeg og en venninnen om han ville være med å kjøre litt. på den turen så fikk vi snakke utrolig mye, og jeg fikk vite mye om han. en ting som jeg reagerte på var at han hadde hatt 6 kjærester og mens jeg ikke hadde hatt noen (noe jeg sa til han, han reagerte å på det). er det sånn at gutter synes det er mindre tiltrekkes når man ikke her erfaring med forhold? noe jeg også reagerte på var at han sa at broren hanes likte meg, så sa han eks om vi hadde fore ut på date så hadde det blitt et rart forhold mellom dem. jeg er også litt usikker på om han liker med mer en venn,fordi det har liksom høres ut som om han prøve å hinte til at han ikke er klar for noe forhold nu. men noen ganger kan han si ting til meg gjør at jeg blir usikker på hva han tenker. eks da jeg gjedde han 20 euro, han ville ikke ha dem først men så sa han at han kunne ta dem, så sa han at han skulle tenke på meg når han så på dem.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg tror ikke gutter synes det er mindre tiltrekkende om jenter ikke har vært i noe forhold. Mange vil nok se på det som positivt! For det første så betyr det at man ikke tar det første og beste man finner, og for det andre betyr det at det ikke finnes noen gutter de trenger å være sjalu på. De slipper å bekymre seg for at du skal få følelser igjen for ekskjæresten.

Det er vanskelig å tolke om han liker deg som mer enn en venn eller ikke. Jeg heller mer mot å tenke at han ikke gjør det. Jeg tror ikke han ville ha nevnt at broren likte deg om han likte på den måten selv. I tillegg har du aldersforskjellen, som helt sikkert er noe han har tenkt på. På den andre siden så ville han kanskje ikke blitt med på en kjøretur med dere om han ikke var litt interessert. Han skjønner nok at du er det, så da ville han kanskje heller ha holdt seg unna.

I forhold til det han sa om broren så kan det tolkes på to måter:

Om han sa at det ville blitt rart mellom han om broren om du og han gikk på date, så vil jeg tolke det som at han mener at dere ikke burde det. Da er det også tydelig at han skjønner at du liker han siden han først nevner muligheten for at dere kunne ha gått på date.

Om han sa at det ville blitt rart mellom han og broren om du og broren gikk på date, så kan det tolkes som at han ser på deg som mer enn en venn og at han ikke ville ha likt det om du var på date med broren hans. 

Jeg ville bare prøvd å bli mer kjent med han og være mer sammen med han for å se hva dette er, hva han vil og hvor dere står. Jeg kan dessverre ikke si noe mer om hva han mener eller føler. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell