Hopp til hovedinnholdet

Flørter han med meg? Han har kjæreste

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Heg har lenge nå hatt en liten "crush" på læreren min, han er 22 år og jeg skjønner jo at det ikke hår men heg tenker liksom på han. Vel iallefall mer før en nå. For nå er han ikke lærer på trinnet mitt lenger så jeg ser han ikke så ofte... Vi har kantine på skolen og der har jeg stått nå i 2 uker. Det er "mann" som har ansvaret for kantina (han er 19år) så han er der alltid nå vi lager mat. Før så hatet jeg han fordi han tar alltid telefornen min, men nå tenker jeg på han HELE TIDEN!! Når jeg skal sove har jeg bilde av han i hodet og jeg drømmer til og med om han.... Han er ikke lærer men han jobber der, han går bare rundt og får folk som er ute av timen inn igjen. I går når jeg var i kantina kastet han en kopp med vann på meg, helt plutselig. Så jeg tok igjen på han med og kaste vann tilbake og sånn. Så han er kul og morsom. Men dere tror ikke at han gjør det for og flørte med meg? Det var han som startet når vi lagde matHan har jo kjæreste da, de har vært sammen i 2 år...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg ville vært forsiktig med å legge for mye i dette når han har kjæreste, og har hatt det i to år. Det kan godt hende at han flørtet med deg, men det kan også hende at han bare prøver å bli kjent med deg, være venn med deg og tulle med deg. Dere skal jo tross alt jobbe sammen. Hadde jeg vært deg, så ville jeg valgt å tro at han bare tullet med deg som en venn. Risikoen for å bli såret om du tenker noe annet er så stor når han har kjæreste. Du må jo også tenke på hva du selv synes om å skulle prøve deg på en som har kjæreste - er det feil, er det dårlig gjort mot kjæresten hans, eller synes du det er greit? Det finnes ingen rette svar på det, det er noe man må vurdere selv. 

Les gjerne de artiklene jeg har lagt ved. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell