Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig usikker, men tror jeg liker en gutt

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er veldig usikker, men jeg tror at jeg liker en gutt som er to år eldre enn meg. VI går på samme skole og har også samme hobby. Jeg aner ikke hvordan jeg skal kunne vite om han i det minste er LITT interessert i meg for han er vell litt av den typen som må være god nok, og det er egentlig ikke så rart fordi han har jo mange venner og han er veldig kjekk osv... Jeg leste et sted om at hvis han ikke bryter øyekontakten så er han interessert, men jeg vet ikke hvor sant det er. Det kan jo hende at han ikke bare gjør det med meg! Og jeg kjenner både moren og søstera hans og da er veldig kleint for meg. VI er riktignok gode venner når vi ses på hobbyen vi har til felles, men hvis vi går forbi hverandre i skoletiden eller ser hverandre så bare kikker vi på hverandre og smiler så vidt! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, for jeg vil at han skal like meg eller ihvertfall vise om han er interessert eller noe! Takk på forhånd!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Så hyggelig at dere er gode venner på hobbyen. Hva med å snakke sammen litt når dere er på skolen også? Ofte så kan det være en god ting å kjenne til familien hans, selvom det kan være litt kleint i starten. Jeg legger ved artikler som er fine å lese. 20 tegn på at han liker deg beskriver tegnene man kan se på hos den andre for å se om de er interesserte eller ikke. Hva med å flørte litt med han og vise interesse? Da blir det lettere for han å forstå at du liker han og da kan han også vise litt tegn til deg. Ønsker deg lykke til! 

Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse