Hopp til hovedinnholdet

Hvordan tenke mindre på læreren?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i damelæreren. Hun er 27 og jeg er 13 og hun har en kjæreste. Jeg vet det aldri kommer til å bli noe av. Jeg prøver å slutte å tenke på henne men det går ikke. Jeg blir veldig nervøs da hun snakker til meg. Siden jeg aldri kommer til å bli sammen med henne prøver jeg å utnytte at jeg kan snakke med henne så jeg rekker opp hånda og sånn. Hun er bare helt perfekt! Jeg er fortapt og betatt. Hjelp meg, hvordan skal jeg tenke mindre på henne? Forresten bryr jeg meg ikke så mye om at hun er en jente og jeg er det å, det går greit.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Les gjerne den artikkelen jeg har lagt ved om akkurat dette. Det viktigste, synes jeg, er at du er klar over at det ikke kan bli noe av. Det er ikke så mye man kan gjøre med forelskelsen, annet enn å prøve å bagatellisere det og prøve å ikke tenke så mye på det. Det er helt greit å synes at man har en bra lærer, å synes læreren er fin og hyggelig. Det er nok mange som er betatt av læreren på en eller annen måte. Og det er ingenting farlig med det så lenge man er klar over at det ikke kan skje noe mer og at det bare er en liten forelskelse. Det går nok over - og fram til da så synes jeg ikke du skal bekymre deg noe for det. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell