Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei av å være singel

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei jente blir 17 snart. Jeg veldig lei av å være singel. Jeg har en ex han var jeg kjempeforelsket I når jeg var 14 og han likte meg og da va han 15. Vi var sammen I 1 uke og har hat sex 1 gang.men så møtte jeg han igjen på busstoppe. jeg sa kun Hei han.kom ikke på noe mer og si. Han tok kontakt på Facebook og vi har på en måte en litt tullete flørtende vennene og han prøver på en måte å skjule at han er interessert og sier at d som skjer d skjer og at han ikke har lyst at han skal ødelegge igjen med sexen men jeg vil jo ha d denne gangen er mer klar men jeg vil ha er forhold først. Hva skal jeg gjøre for å komme mer innpå han igjen? han bor ikke så langt unna men d går ikke buss og det er litt langt og kansje litt teit å komme å ringe på.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det kan være at dere begge er usikre på hvordan man skal gå fram videre med kontakten, og da blir det lettere over meldinger for eksempel. Jeg synes det er kjempe fint at du stiller opp for deg selv og sier hva du ønsker denne gangen. Det kan høres hardt ut i starten, men hvis han ikke gir deg det du leter etter, så kan det være best å heller la være å prøve igjen. Det er en grunn til at dere gjorde slutt, og hvis det er ubalanse i relasjonen mellom dere; som eksempel at du vil ha et forhold og han vil ha det åpent, da kan man få store utfordringer senere. Når det er sagt så tror jeg det kan være best å avtale et møte på cafe eller noe lignende, så dere eventuelt kan snakke sammen og se om dere vil fortsette å ha kontakt, prøve igjen eller la det være. For å komme mer innpå han så kan du snakke litt med han, og spørre litt hvordan dagen har gått. Vise at du bryr deg, og etter en stund så kan du jo også si hva du tenker og føler om han og dere. Hvis du tør å si det først, da kan det være at han inrømmer det også. Uansett det er alltid koselig at noen liker en, uansett hvordan det ender. Så jeg tenker du har lite å miste. Lytt til deg selv og hva som er best for deg. Legger ved artikler under som er fine å lese. Lykke til! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse