Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i treneren min, og jeg tror han liker meg.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er så forelsket i treneren min. Vi har ganske god kjemi, men han er liksom 43, jeg er 14. Jeg skjønner jo at vi ikke kan ha et forhold, men jeg tenker så mye på han og klarer så og si ikke styre meg når jeg er med han. Han er så sjarmerende og det virker som at han forstår meg. Han tar veldig mye på meg og holder meg rundt hoftene osv. når vi gjør øvelser og jeg vet at det er feil, men jeg tror han liker meg! Det er jo helt sykt og jeg føler meg gal og dum. Hver gang han snakker til meg og tar på meg rødmer jeg veldig og jeg tror kanskje han har skjønt at jeg liker han. Jeg drømmer om han og om at vi kysser og at han tar på meg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg liker eldre MENN!? Hvorfor kan jeg ikke bare like guttene i klassen min? Jeg har også veldig lyst til å bare kysse han og ligge med han. Jeg trenger hjelp. :((( hjelp meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Du er absolutt ikke den første som har blitt forelsket i en eldre trener. Når en person tilbringer mye tid med deg, støtter deg og gir omsorg, så er det lett å få følelser. Men som du selv også skriver, så er det veldig stor aldersforskjell, og det er hverken bra eller lovlig at det skjer noe mellom dere. Det er faktisk straffbart for han å ha et romantisk forhold med deg, og jeg synes absolutt ikke det er bra at han holder deg på hoftene og tar mye på deg. Det er ikke noe en trener skal gjøre, uansett alder, og jeg synes faktisk det er bekyringsfullt. 

Jeg anbefaler å prøve å ignorere følelsene du har for han og kun se på han som en trener. Unngå flørting og den type oppførsel. Hvis han fortsetter å ta på deg og gjøre ting som er upassende bør du si fra om dette til foreldrene dine, det er viktig. Det er som sagt veldig alvorlig, og da bør det tas hånd om.

Det er bra at du ønsker å like gutter på din egen alder, og jeg tipper at det kommer til å skje også. Men et tips kan være å prøve å bli litt bedre kjent med guttene i klassen din, det er nemlig lettere å få følelser for noen man tilbringer tid med og kjenner litt.

Les også artiklene under. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell