Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som kunne vært faren

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en som kunne vært min far,,, hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Fint at du skriver til ung.no.


Du sier du er forelsket i en som kunne vært faren din. Jeg går ut ifra at du mener at han er så gammel at han kunne vært faren din? Det er vel kanskje ikke så mye du kan gjøre med det. Noen tiltrekkes eldre menn eller damer, særlig i perioder av livet feks. der man er i løsrivelse fra foreldrene sine. Det er ikke så mye man kan gjøre for at det ikke skal skje. Det man derimot kan gjøre noe med, er å sørge for at det ikke skjer noe mer enn bare den forelskelsen, eller tiltrekningen eller hva det enn er. Han har ikke lov til å være intim eller kjærlig med deg på noen måte.

Det beste og kanskje letteste å gjøre er å rett og slett holde seg borte fra den mannen og vente på at forelskelsen skal gå over. Kanskje forelsker du det i en annen?

Jeg ønsker deg lykke til!

 

Hilsen

Camilla (helsesøster)

i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell