Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker han godt, men er usikker på om han vil ha dette.

Jente 19 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en jente på 19 år som er forelsket i en gutt på 22 år. Før vi ble kjent la han til meg på face, og jeg godtok han også begynte han å skrive til meg også gikk det over at han ringte meg. noe jeg likte så begynte å ringe han også å chatte mere med han. vi har nå snakket sammen i en måned og for to uker siden spurte han meg om det kunne bli noe mellom oss, jeg ble veldig nervøs og usikker men villa ha noe med han også. så jeg svarte selvfølgelig ja. i det siste er han care, når jeg ringer han tar han ikke mobilen opp eller så ringer han meg seint på kvelden når jeg skal akkurat legge meg. han ringte meg igår og jeg svarte vi prater ikke lenge som vi pleide før, jeg mistet nette på mobilen så samtalen ble avbrutt. og når jeg fikk nett tilbake skrev jeg melding til han og sa unnskyld mistet nette, også ringte jeg han og han var pålogget. men han nektet å svare meg. han så meldingen men ville ikke svare. jeg liker han godt men er usikker på om han vil ha dette. hva han jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Sånn jeg forstår det så har du og denne gutten kun snakket sammen via nett og ikke møttes i virkeligheten. Det gjør jo at man får mindre sjanse til å bli godt kjent med hverandre, ogman er avhengige av at den andre er tilgjengelig og svarer når man tar kontakt. Utfra det du skriver så virker det jo dessverre som denne gutten har mistet litt interesse for deg. Når det i tillegg er en såpass stor aldredforskjell mellom dere så tenker jeg at dette ikke er noe du trenger å buke så mye tid og krefter på. Så si at du ikke er interessert i å ha det på denne måten, og la være å ha kontakt med han på en stung. Fokusér isteden på å bli kjent med gutter på din egen alder om som du har bedre sjanse til å bli kjent med ansikt til ansikt. Kanskje møter du noen andre du forelsker deg i og som behandler deg på en bedre måte? :)

Les også artiklene under.

Vennlig hilsen ungdosmredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell