Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt som går i klassen min. Jeg får ikke tatt kontakt med han fordi han har ikke tlf. Jeg tør ikke å prate med han og vet ikke hva jeg skal gjøre.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en gutt som går i klassen min. Vi har nesten ikke pratet sammen men jeg tenker på han hele tiden. Jeg får ikke tatt kontakt med han fordi han har ikke tlf. Det er også en jente til i klassen som virker som om vil ødelegge for meg. Jeg tør ikke å prate med han og vet ikke hva jeg skal gjøre.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no :)

Det er helt normalt å ikke tørre å ta kontakt med den du er forelsket i, så det skal du ikke skjemmes over. Du forteller at han ikke har tlf så det er vanskelig å få kontakt med gutten. Da ser det ut som det eneste valget ditt er å prate med han litt.

Det skal du ikke være redd for. Han blir sikkert skikkelig glad når han får vite at du har lyst til å bli bedre kjent. 

Du forteller også at det er en jente i klassen din som du føler at prøver å ødelegge for deg. Siden jeg ikke har så mye informasjon om situasjonen, får jeg ikke hjulpet deg alt for mye. Det jeg ville ha gjort er å faktisk ta en liten prat med henne hvor du sier at du føler det sånn. Om hun er en god person vil hun forstå, hvis ikke skal du ikke bry deg om henne. Da har hun det sikkert verre en det du har det.

Jeg har lagt til et par relevante artikler for deg :)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse