Hopp til hovedinnholdet

Jeg finner ikke gutter på min alder tiltrekkende. Har du noen råd?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg er utrolig forelsket i en som er mye eldre enn meg. Jeg er fullt klar over at vi begge er på forskjellige stadier i livet og at det aldri kan bli noe. Men jeg greier ikke å slutte å tenke på han. Jeg hvet jeg burde se etter gutter på min egen alder, men jeg finner ikke de noe særlig tiltrekkende. Noen råd?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Så bra at du er klar over utfordringene i forhold til aldersforskjellen mellom deg og han du liker. Når man er på den alderen som du er nå kan guttene på din egen alder føles litt umodne og det er lett å falle for noen som er eldre og litt mindre barnslige. Men hvis det er veldig stor aldersforskjell er det som du sier liten sjanse for at det kan bli noe mellom dere.

Mitt tips er å prøve å bli litt bedre kjent med guttene som er med på din egen alder. Ikke tenk at du MÅ bli forelsket i en av dem, men prøv heller å bli kjent med dem som en venn. Da kan jo hende at du finner ut at de ikke er så verst allikevel, og ofte utvikler det seg følelser fra slike vennskap.

Håper dette svaret er til nytte for deg.

Hilsen ungdomsredaksjonen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell