Hopp til hovedinnholdet

Angrer på at jeg svarte nei, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

eg er ei jente på 14 år så lurer på ein veldi spesiell ting... i fogje uke, så spørte ein som er et år mindre en meg om eg ville bli sammen med han... eg sa nei, men idag angrer eg meg ihel! han sier fine ting til meg hele tiden... eg blir så glad men eg veit virkeli ikkje ka eg ska gjer... eg har sagt til venninene mine at eg ikkje liker han, fordi dei ikkje liker han så godt........... plis hjelp! han har innvitert meg på filmkveld og eg trur eg skal gå... det er ikveld... plis svar fort! HASTER!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


I dette tilfellet er det bare din mening som betyr noe. Om vennene dine liker han eller ikke er ikke noe du skal bekymre deg for. Om du liker han så synes jeg du skal si det til han:)  Han får deg til å føle deg bra og dere trives sammen. Ikke bry deg om hva andre mener. Det er ditt liv og ditt forhold.

Når det gjelder filmkvelden, høres dette utrolig hyggelig ut. Det kan jo uansett være fint å få prøvd ut om han virkelig er en du ønsker å være sammen med og om du føler deg komfortabel med han.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Venner er samla (colourbox.com)

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell