Hopp til hovedinnholdet

Hei jeg skal på nyttårsball fredagen 2 uker etter skolen har startet, den jenta jeg skulle be ut vet jeg ikke om vil si ja lenger ettersom at en klassekamerat sa til henne at jeg skulle be henne ut. Jeg løy til han og sa at jeg skulle spørre en annen men nå lurer jeg på om hun første vil ta meg seriøst. Og når bør jeg spørre henne ut og hvordan?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg skal på nyttårsball fredagen 2 uker etter skolen har startet, den jenta jeg skulle be ut vet jeg ikke om vil si ja lenger ettersom at en klassekamerat sa til henne at jeg skulle be henne ut, jeg gjorde ikke det, han spurte meg på t banen om jeg skulle be henne ut, jeg svarte hvem vet og han sa du, jeg sa til slutt at jeg skulle ikke be ut henne, men var usikker, jeg løy sennere etter at han sa det, jeg sa jeg skal be ut en annen ( vil ikke nevne navn). Og nå lurer jeg på om jeg spør hun andre( altså den første) om hun tar meg seriøs eller ikke. Og når bør jeg spørre henne ut og hvordan? Takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Å be noen til ballet mener mange at kan være ganske skummelt, så jeg skjønner hvis du er litt frustrert. 

Du forteller at du er redd for at hun ikke vil si ja lenger fordi en som går i klassen din sa at du skulle be henne ut. Dette vil jeg ikke tro at skal være et stort problem. Du lurer også på om hun vil ta deg seriøst, dette er egentlig helt opp til deg. Hvis du spør hun på en seriøs måte hvor hun forstår at du ikke tuller, skal nok dette gå fint.

Jeg mener at du bør spørre henne ut så fort som mulig, i tilfelle hun legger andre planer, eller hvis noen spør hun før deg. Når du spør henne ut trenger det ikke å virke som om du har stresset veldig rundt dette. Hvis du bare sikrer at hun vet at du er seriøs og at hun vet at du vil ha henne som partner på ballet, så skal dette gå fint.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til :)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse