Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg ble sammen med den ene venninnen min, og nå er den andre venninnen min forelsket i meg..

account_circle

SPØRSMÅL

hei! :) jeg ble nylig sammen med bestevenninna mi, men fant ut i går at den andre bestevenninna mi også er forelsket i meg. begge er helt nye med følelser for samme kjønn (noe som jeg ikke er) så de er begge litt skvetne når hvem som helst snakker om kjærlighet, forelskelse osv. dessuten vil jeg helst fikse denne situasjonen slik at mins mulig personer blir såret. håper dere kan hjelpe :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer