Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som er 7 år eldre. Hva bør jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg tror jeg har fått følelser for en god venn.. han er 21. Han jobber på en båt som jeg tar ganske ofte, og jeg ble kjent med han ved at han jobbet med en annen jeg kjenner. Jeg snakker med han veldig ofte, også på snapchat, men han har en kjæreste på 29år og henne har igjen et barn med en annen fyr. Alt er egentlig veldig komplisert. Jeg føler jeg kan si alt til han ogsånt, men jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre med dette.. Jeg håper såklart at de to skal gjøre det slutt, for aldersforskjellen mellom de er også ganske stor, for han er enda veldig ung, haha. Er foresten 6 år mellom han og meg. Men jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre liksom?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det hender noen ganger at man forelsker seg i noen som er en del eldre, og særlig er det mange jenter som forelsker seg i eldre gutter. Men 7 år er er svært stor aldersforskjell, og jeg tror ikke det er sannsynlig at det kan bli noe mellom dere. Og hvis det er sånn at han flørter med deg når han egentlig har kjæreste, så er jo ikke det noe godt tegn. Jeg tror det vil være mye sunnere for deg å heller bli bedre kjent med gutter på din egen alder. Det er selvfølgelig helt greit å være venn med denne gutten, men prøv å la være å tenke på han som noe mer enn det.

Jeg legger ved en artikkel som kan være nyttige å lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell