Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg bli sammen med eksen min igjen?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har vært i et forhold som varte i over ett år, han går i klassen min, men nå driver han å spør meg om jeg liker han. Og jeg liker jo han veldig godt! På fritiden henger jeg ofte med vennene mine, jeg har en guttbestevenn, men alle på ungdomsskolen tror at jeg og han er sammen. Til og med eksen min tror det, og vennene mine sier at eksen min liker meg godt og har lyst til å bli sammen med meg igjen, men vennene mine mener at jeg ikke bør bli sammen med han igjen. Eksen min sier litt stygge og frekke ting om guttbestevennen min. Vennene mine sier at det virker som han er sjalu. Denne helga som var nå, så var jeg hos bestevenninna mi, så kom eksen min dit. Han satte seg ved siden av meg og vi begynte å snakke. Det ene førte til det andre og plutselig satt vi der å klina. Det føltes så riktig der å da. Men han sier til vennen min at han liker en annen. Skal jeg bli sammen med han igjen? Skal jeg "dumpe" guttbestevennen min for eksen min? Skal jeg høre på vennene mine? Hilsen S <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du er usikker på hva du skal gjøre. I slike situasjoner mener jeg det er viktig å tenke på hvorfor det ble slutt. Tror du ting vil fungere mellom dere igjen, eller er det tankene på det dere hadde som drar deg tilbake? Noen ganger glemmer man det som faktisk var grunnen til at det ble slutt, og tenker bare på alt det positive. Jeg sier ikke at det nødvendigvis er sånn for dere, men det kan være en grei ting å tenke på. 

Videre må du jo vurdere om du er villig til å la vennskapet med gutten ryke for at du skal prøve på nytt med eksen din. Dette er ting du må vurdere og tenke på. I tillegg sier du at vennene dine ikke syntes du skal bli sammen med han igjen. Det er ikke sikkert at de har rett, men jeg syntes fortsatt du kan høre litt på hva de har å si. Noen ganger ser de ting som du ikke ser.

Kjenn litt på følelsene dine, og ikke stress.

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse