Forelsket i en gutt over internett...  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Forelsket i en gutt over internett... 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, dette er utrolig rart å spørre om og er usikker på om dere egentlig har noe godt svar på dette.. Jeg har begynt å snakke med en gutt på nettet og jeg liker han så utrolig godt og han sier han liker meg også, men problemet er at han er fransk og fra Canada. Ahaha, ja det er litt snålt, men jeg har aldri i livet hatt det sånn med en gutt før! Vi klikker liksom så bra sammen og føler jeg nesten får litt hjertesorg av tanken på at jeg mest sannsynlig aldri får møtt han.. Så jeg skriver her i håp på noen gode råd for hva jeg skal gjøre for å gjøre situasjonen lettere for meg ehe. Skulle så inderlig ønske at han var norsk, men det er ikke noe jeg får gjort noe med ahah. Jeg har på en måte ikke lyst til å møte andre gutter heller fordi jeg 1) jeg er syyyykt sjenert (men ikke med han!!) 2) uansett hvilken gutt jeg møter så er det ikke han og 3) det føles bare feil.. Sååeh, ja. Jeg har null anelse om hva jeg skal gjøre. Pliiis hjelp.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer