Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker han veldig godt og lurer på om dette er positivt

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Eg er 16 år og kjempe forelska i ein gutt. Er ikkje så ofta med han siden me bur tre timar frå kvarandre, men når me er med kvarandre så har me det veldig kjekt. Men eg var med han i påsken og då ville han at eg skulle suga han og det gjor eg, me er ikkje sammen, men eg gjor da forda. Han veit eg liker han men veit ikkje om han liker meg. Han sa han ville gjer da igjen med meg neste gong me møtes men at han då ville slikka meg i tillegg. Han hadde aldri gjort da før og da hadde ikkje eg heller så me var litt usikkre på kossen me skulle gjer da men me prøvde oss fram. Han sa til meg at andre jenter i klassen hans hadde spurt om å gjer da med han men han ville gjer da med meg. Eg like han veldig godt så eg lure litt på om ditta er positivt? Me har litt kontakt sammen øve snapchat og Facebook.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det høres ut som at dere begge er litt interessert i hverandre og også det at dere utforsker deres egen og hverandres seksualitet. Så lenge begge er med på det og føler at det er gjensidig og bra så er det helt OK. Vær sikker på at du ikke gjør ting for at du vil at han skal like deg, men fordi du har lyst!

 Når det gjelder hans følelser for deg så er det vanskelig å si fra det lille jeg får her, og siden jeg ikke ser dere to sammen. Vi har en artikkel med 20 tegn som viser at han liker deg, som kan hjelpe deg. Så tror jeg også det at man er ærlige med hverandre og hvordan man ligger til i relasjonen til hverandre og hva man føler er en god ting. Derfor så anbefaler jeg deg i å snakke med han og høre om hvordan han liker deg, så du slipper å gå å lure. Ønsker deg lykke til og les artiklene under! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse