Hopp til hovedinnholdet

Bestevenninna mi flørter med gutten jeg liker

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 15 som har likt en gutt i snart 2 år. vi holder på en måte på, vi flørter og sånn. men bestevenninna mi flørter med han hele tiden! og hun begynte ekstra mye etter hun fant ut at jeg liker han. jeg har prøvd å si ifra og hun blir bare kjempe sint og sier jeg er urettferdig osv. jeg sier jo ikke at de ikke kan være venner, jeg vil bare at hun ikke skal være så evig besatt av han! i det minste kunne hun jo innrømme at hun liker han men hun benekter for det, men det er jo så tydelig at hun liker han! jeg er kjempe lei av å ta dette temaet opp med henne på en rolig måte, bare for å bli kalt sygge ting pg ikke få noe som helst tilbake! hun er jo ikke en ekte venn når hun holder på sånn, og jeg orker ikke mer. har bllitt sånn at jeg unngår å bli med henne hjem osv, fordi det blir bare at jeg faker i vårt vennskap. det er så ufattelig slitsomt, spesielt fordi hun er en kjempe pen jente og holder på med masse gutter, men hun skal absolutt flørte med crushet mitt!HJELP

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at du synes at dette er dumt. 

Hvis venninnen din flørter med denne gutten kun for å gjøre deg sjalu, er det veldig dårlig gjort. Samtidig så kan du ikke "nekte" henne å gjøre det. 

Du skriver at du er lei av å snakke med venninnen din om dette, samtidig så er det nok lurt å få snakket "ut" om dette. Har du for eksempel forklart venninnen din hva du føler og hva du tenker rundt dette? Dere kan også finne ut sammen om dere vil la en gutt komme mellom dere, og om dere er villige til å risikere det vennskapet dere har. 

Hvis vennskapet dere i mellom kun fører til problemer og uvennskap, burde man kanskje avslutte det, eller så må begge parter gå inn for å "redde" det.

Jeg legger ved en artikkel som du kan ta en titt på. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse