Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er en gutt på 13 år og er utrolig forelska i en jente på skolen min. hun er så snill og pen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre..

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 13 år og er utrolig forelska i en jente på skolen min. hun er så snill og pen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg trenger seriøst råd og jeg har sent henne e valentins kort men hun ser ut til å ignorere meg. jeg har ikke hat kjæreste på sikkert 2 år og det plager meg veldig.hun vet at jeg liker henne veldig godt og det ser ut til at det ikke er en eneste jente i hele vide verden som er interesert i meg. og det jør meg veldig trist.

vær så snill og hjelp meg
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer