Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er 18 år og har hatt sex med en jente på 15. Det var frivillig fra begge sin side. Nå truer hun med å anmelde meg hvis jeg ikke blir sammen med henne igjen. Har hun lov til det? Kan jeg bli straffet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 18 år og hadde sex med en jente på 15 når vi holdt på. Jeg spurte henne om hun er sikker før vi hadde sex. Men etter at jeg gjorde det slutt, truer hun med å ødelegge livet mitt om jeg ikke blir sammen med henne igjen. Hun vil anmelde meg og få meg i fengsel. Så jeg lurer på om jeg kan komme i fengsel for å ha sex med henne selv om vi "holdt på". Jeg har bevis på meldinger for at vi har holdt på der hun sier at hun er glad i meg osv. I tillegg har jeg bevis på at hun truer med å anmelde meg om jeg ikkje blir sammen med henne igjen. Hva skal jeg gjøre? Kan jeg komme i fengsel eller hva er straffen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer