Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker ga meg signaler som tydet på at han likte meg, men så avviste han meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er forelsket i barndomsvennen min. Vi har kjent hverandre i 10år. Jeg trodde han likte meg i forhold til at han flørter, gir meg "spesial behandling" og gir meg gaver. Jeg tok meg motet til å spørre men han sa bare: 'Sorry'. Jeg skjønner ikkje hva som er galt med meg:( Vi har alltid hatt god kjemi, snakker lett sammen med hverandre og har samme interesser. Jeg er ikke den peneste og populæreste i klassen men det har han jo alrid brydd seg om før.... Det samme med ein jeg var forelsket i for 2 år siden. Han rakkte handa si mot mi. Vi fekk blikk-kontakt. Han kyssa meg på kinnet men neste dag bare aviser han meg for ei annan jente.;( jeg trenger hjelp... Jente (snart) 13år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg forstår at det er vanskelig når de gir signaler som kan tolkes på en måte, men som endrer seg når dere skal ta skrittet videre!

Det kan hende guttene er redd for å ta forholdet videre, og at det er derfor de trekker seg tilbake når du forteller om følelsene dine. Et tips kan rett og slett være å snakke med gutten om dette, om du føler at det passer seg. Det er viktig at du legger vekt på egne følelser og at du ikke gjør noe som føles feil for deg. Ikke fortsett å flørte med gutten dersom han ikke vil ta det videre, for eksempel, med mindre det føles rett. 

Ellers, kan det være lurt å tenke at det finnes flere gutter der ute og at denne gutten ikke var den rette? Livet består av nedturer, de gjør heldigvis oppturene mer synlige!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking