Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å få kjæreste, men vet ikke hvordan jeg skal gå frem 

Jente 13 år
 

Spørsmål

HEI! Jeg er forelsket i noen, å går vei dit lyst på en kjæreste! Men kg vet ikke om noen liker meg! Så derfor synes jeg det er vanskelig å spørre noen. Hva bur de jeg gjøre? Hva skal jeg gjøre? Hva er lettest? Plis hjelp! Hilsen: En kjærlighets syk jente!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Det beste du kan gjøre er rett og slett bare å være deg selv. Det er også viktig å bruke god tid på å bli kjent med den man eventuelt forelsket i. 

Jeg forstår at du synes det er vanskelig å spørre noen siden du ikke vet om noen er forelsket i deg. Det du da kan gjøre er å se etter noen tegn på om vedkommende liker deg, det kan være alt fra at personen smiler mye til deg og ønsker å være i nærheten. Du kan finne flere tegn i vedlagt artikkel. 

Det er også viktig at du ikke blir sammen med noen bare fordi du vil ha en kjæreste, det er mange ting som bør spille en rolle, f.eks. kjemien dere i mellom og følelsene man har. 

Jeg legger ved to artikler som du kan ta en titt på. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse