Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i samme gutt som venninna mi.

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei! Jeg er en jente på 14 år, som er veldig forelsket i en gutt i klassen.. Problemet er at bestevenninnen min også liker ham. Vi er altså forelsket i samme gutt, men nå er vi fortsatt veldig gode venner, men jeg er redd for at vi kommer til å bli uvenner, så fort det blir noe mer mellom en av oss og gutten. Jeg er virkelig veldig forelsket i han, tenker på ham hele tiden osv. Det virker som om han liker meg, vi snakker sammen, er egentlig ganske gode venner, og smiler osv.. men det virker som om han liker bestevenninnen min bedre enn meg på et vis.. hva skal jeg gjøre? jeg liker virkelig denne gutten, og det tror jeg hun også gjør! Jeg blir lei meg hver eneste gang han "flørter" med venninen min, og hver gang vi begge er sammen med ham er det alltid en av oss som blir litt utafor.. noen ganger virker det som om han bare synes venninen min er plagsom.. Vet ikke hva han føler! hvem liker han best? hva skal jeg gjøre? vil ikke miste venninnen min, men jeg ville fått skikkelig kjærlighetssorg hvis hun ble sammen med han!!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Dette var skikkelig vrient! -Men ikke så uvanlig problemstilling. Det vil nok bli vanskelig i vennskapet deres hvis en av dere blir kjæreste med denne gutten, men for meg høres det ut som det er litt vanskelig allerede nå når flørting pågår....

Jeg tror du får tenke godt igjennom om du er villig til å ofre vennskapet til din gode venninde for denne gutten. -Er han verdt det?

Kanskje det aller beste er om ingen av dere blir sammen med ham, men prøver å finne andre aktuelle som dere kan slippe å konkurere om.

Jeg tror nok ikke at jeg kan greie å løse dette problemet, men jeg håper at du finner ut av det på best mulig måte.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Novelle: "Venner, uvenner og kjærester"

Hjerte

Jeg tramper opp den lange trappen til soverommet mitt. 20 trappetrinn er det. I en fart får jeg smelt igjen døren etter meg. Hele huset rister. Det rister som om et F-16 fly skulle ha sust 1m over huset. Det var sinnet mitt som var braket løst. Sinnet mitt var som en tornado. En ustoppelig tornado.

Innlegget er skrevet av Othilia

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om klimaet?

Hvordan kan du være med på å redusere CO2-utslippet ved å endre dine spisevaner?