Hopp til hovedinnholdet

Tips til å få seg kjæreste eller møte nye gutter

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ekstremt kjærestesyk, og jeg føler meg veldig ensom... Jeg vet om flere gutter som liker meg, men jeg liker ingen av de.. Har lyst til å møte noen nye, men vet ikke helt hvordan... Tips til å få seg kjæreste eller å møte nye gutter?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Jeg tror det viktigste er at du gir alle en sjanse og er åpen mot alle gutter - både nye og de du kjenner fra før av. Man vet jo aldri sikkert hvem man kommer til å klikke med eller hvor godt man må kjenne en person før man blir forelsket. Prøv å ha et åpent sinn angående alle du møter:) Selv om du ikke er forelsket i noen av de du allerede kjenner, betyr jo ikke det at du aldri kommer til å like noen av de. Du kan jo prøve å bli litt bedre kjent med noen av dem og se om det er kjemi der. Ofte blir man overrasket;)

Prøv å ha en åpen og positiv innstilling til de nye menneskene du møter. Ofte får man bedre kontakt etter en liten stund - når man kjenner hverandre litt bedre. Siden du ønsker å bli kjent med nye gutter, vil jeg råde deg til å kanskje prøve ut aktiviteter eller ting du ikke har gjort før. Om dere har en fritidsklubb/ungdomsklubb dere dere bor, er dette en flott mulighet til å være sosial og møte nye mennesker. Du kan også prøve deg på en idrett eller lignende! Det viktigste er at du er åpen og sosial mot de nye menneskene du møter:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør man når man kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg, eller gjør du en innsats for å få venner selv? Les hva ungdommer selv mener!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene