Hopp til hovedinnholdet

Hvordan spørre jente til ball?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Vi skal ha juleball/nyttårsball på skolen snart, og jeg har så veldig gjerne lyst til å be ei jente jeg virkelig liker. Men jeg vet ikke om jeg skal spørre henne før eller på ballet, og jeg vet heller ikke hva jeg skal si! I mellomtiden prøver jeg og holde det hemmelig mens jeg spør venninnene.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi skal ha ball over nyttår og jeg har selv hatt den samme problemstillingen. Det å spørre en jente slik vil alltid være lit vanskelig. I din alder og når du i tillegg liker jenta er det kanskje enda vanskeligere. 

Det er mange forskjellige måter å spørre en jente på ball. Alt fra å sende meld til å ta med rose. Alt funker egentlig like bra. Den enkleste måten, og kanskje den beste, er å spørre face to face. Det er ikke nødvendig å gjøre det på noen spesielt klissete eller kul måte. Bare spør om hun vil går på ball med deg. Det er ikke noe kleint med dette, om et par år vil du til og med syntes at det kanskje var kult gjort av deg. Lykke til.  

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse