Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg om en gutt liker meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er forelsket i en gutt som er 3 år eldre enn meg. han ser ofte etter meg og jeg har tatt han flere ganger i å se på meg. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. vi klemmer og prater sammen og sånn, men jeg vet ikke om han liker meg. Han gir meg komplimenter og forsvarer meg, vennene hans har sett hvordan han er med meg og de har kommentert det men han fortsetter å være med meg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg tenker på han hele tiden, snakker om han og ser alltid etter han. Tror dere at han kanskje, muligens liker meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette er nok en ganske vanlig situasjon å være i, i den alderen du er i nå. Det er ikke unormalt å være i et forhold, eller like noen, som er eldre en deg selv. Ut ifra hva du skriver kan det nok virke som om han er interessert i deg, til tross for at det også kan hende at han ser på deg som en venn. Men med tanke på at han går å klemmer på deg, i tillegg til at du tenker på han såpass mye som du gjør, virker det som at dette er verdt å satse på. Vi legger igjen en artikkel som eventuelt kan hjelpe deg på veien.

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell