Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en i klassen 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 12 år. Jeg er forelsket i en gutt i klassen min. Men jeg vet ikke om liker meg tilbake? Vi sender Bitmojis og litt sånn på snap(det er oftest jeg som starter chaten) Vi har kommet på samme gruppe på noe som heter "lyd og lys" på skolen. Så vi jobber sammen noen ganger. Jeg har fått han til å le noen ganger, men jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Får jeg har lyst til å bli sammen, men for det første så tør jeg ikke å spørre. For det andre så vet jeg ikke om han liker meg. Så jeg er redd for at jeg skal dumme meg ut hvis han ikke liker meg og han svarer nei. Hva skal jeg gjøre? Tror du at han liker meg tilbake? Tips?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er veldig fint at dere har en hyggelig tone når dere snakker sammen på snapchat og når dere er på gruppe :-) Det er vanskelig å si om han liker deg bare utifra det du forteller. Men jeg legger ved en lenke under, som kanskje kan være til hjelp. Jeg vet ikke hvor godt dere kjenner hverandre, men jeg ville kanskje ha prøvd å snakke litt mer med han, og bli litt bedre kjent, før du spør om han vil bli sammen med deg! 

Og selv om det er skummelt å ta det første steget, så er det ikke noe å være redd for. Hvis man ikke prøver, så kan det hende at man aldri finner ut om det kunne ha blitt noe mellom dere! Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-)

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse