Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt men han sa at han liker en annen, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei så det er denne gutten jeg liker som går i E klassen mens jeg går i A så vi har ikke noen klasser sammen, vi er bestevenner vi har liksom deep talks og sånn. Jeg har likt han siden jeg flyttet hit (starten av 2015) og på ballet 9. Desember 2016 sa jeg til han at jeg liker han og han sa at han ikke likte meg på den måten og alt så sa jeg at jeg skulle vente. Men igår sa han til meg at han likte en vennine av meg sånn halveis 5/10 og jeg ble jo litt sjalu og sånn. Er det fordi de går i samme klasse og gjør masse ting sammen? Jeg og han pleier å klemme og tulle sammen hele tiden og folk syntes at vi passer sammen og tar snik bilder av oss (klager ikke) han pleier bare å si slett eller no men ellers klager han ikke. Jeg prøver å se på det positive på dette jeg kan jo gjøre alt med han holde hender,klemme og si alt det jeg føler til han. Men hva syntes du/dere jeg bør gjøre? Skal jeg vente til 9ende?Jeg brukte 3 år på å bygge vennskapet vårt. Hilsen jente,13 takk for svar:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Noen ganger er vi litt uheldig med hvem vi forelsker oss i. 

Du skriver at denne gutten liker en annen jente, og det må du aksepterer, selv om det kan være vanskelig. For at et eventuelt forhold skal fungere må begge to være interessert i hverandre og ønske å være sammen. 

Jeg tror nok ikke det er så lurt å prøve å bli sammen med han når han er forelsket i en annen. Det du kan gjøre er å være en god venn. Du kan også holde øynene åpne for at du kan treffe noen andre.  

Jeg legger ved en artikkel som kan være nyttig for deg, i artikkel heter det "forelsket i noen som allerede har kjæreste" men mye av det som står i artikkel kan være relevant når man er forelsket i noen som liker noen andre. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse