Hopp til hovedinnholdet

Hvordan finne noen jeg møtte på ferie, over nettet? Hvordan komme over en gutt jeg liker?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 13år. Jeg var i syden for sånn ca 1 åt siden å da traff jeg en gutt(han var to år større) som jeg fikk veldig godt inntrykk av. Han var bare det kjekkeste jeg noen gang hadde sett vi hadde det veldig gøy sammen vi gikk turer på stranden og koste oss! Men en ting jeg har angret på det er at jeg ikke spurte om noe nummer.... å jeg har prøvd å finne han på nettet men jeg klarer det ikke. Det er kanskje lit rart å si det men det var min første ordentlig kjærlighet å jeg tenker fortsatt på han! Jeg gråt hele bilturen hjem! Jeg husker akkurat hvordan han så ut å jeg vil bare ikke at en så perfekt gutt skal bare forsvinne så jeg lurer på hvordan det går an å finne han igjen.....håper jeg kanskje kan få noen tips eller svar til hvordan jeg kan kanskje komme over han eller hvordan jeg kanskje kan finne han! Jeg vet sånn sikra hvilken kommune han bodde i men jeg hver ikke hvor! Håper du svarer det hadde betydd så mye

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår veldig godt at du ønsker å finne denne gutten. Det å være forelsket kan gi veldig gode følelser, og det høres ut som om dere hadde en koselig ferie sammen. 

Om du vet navnet til denne gutten er det mulig å bruke www.gulesider.no/ eller www.1881.no/ eller lignende tjenester for å finne han. Du skriver inn navnet og kommunen hans, og får opp alle med samme navn som bor i det området. Det er også mulig å søke på Facebook. Ellers, er jeg ikke sikker på hvordan du kan kontakte han.

Hvis du ikke klarer å finne han over nettet, blir du nok nødt til å prøve å komme over han. Dette kan være en vanskelig opplevelse, men etter en stund vil det gå over. Noe av det viktigste du kan gjøre, er å dele sorgen du føler. Snakk med familie, venner og andre som kan hjelpe deg og gi deg råd. Prøv å tenke positivt og finn en hobby eller noe du liker å gjøre, slik at du får noe annet å tenke på. Fortell deg selv at du klarer dette, det vil gå over.

Jeg anbefaler deg å lese artikkelen jeg legger ved nedenfor.
Håper dette var til hjelp. Lykke til videre!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg