Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg forelsket i voksne damer?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Er ei jente som tror jg e lesbisk,har fantasert og fingrane i 2-3 år nå mn aldri om noen på min egen alder,er enten mora til ei venninne eller frøkna på skolen,hu e over 40. Hvorfor?? E forelska i ei over 40

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 13!

Takk for spørsmål.

Det er mange grunner til at en kan fantasere om eller bli forelsket i noen som er eldre. Noen ganger kan det være slik at en rett og slett bare blir forelsket i noen som er eldre, andre ganger kan en fantasere og forelske seg i eldre fordi de er uoppnåelige.

Det kan være rart å bli forelsket i noen som er uoppnåelig, men om en er usikker på hvem en er, kan det kjennes skummelt å bli forelsket i noen som er like gammel som en selv. Da blir alt så mye nærmere og realistisk siden det kan bli virkelighet og ikke lenger bare en fantasi.

Uansett hva det er som stemmer for deg, er det ok å vite at alt som skjer i fantasiene våre er lov og helt i orden. Du kan derfor godt fingre og kose med deg selv mens du fantaserer om voksne damer, om det er det du liker.

Etterhvert som du blir litt eldre og kanskje treffer flere som du blir forelsket i og kåt på, vil du bli sikker på om du liker noen som er eldre eller like gammel som deg selv. Du trenger ikke å bestemme deg for hva som er rett for deg når du er så ung som du er nå, det er helt ok å se det an.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell