Hopp til hovedinnholdet

Hvordan snakke med jenta jeg liker?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg liker ei jente på12 år, jeg har prøvd å snakke med henne og holde blikk kontakt. Når jeg prøver og spørre henne klarer jeg det ikke og bare går min vei

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det finnes ingen bestemt oppskrift på hvordan man skal snakke med jenter, så jeg synes ikke du trenger å tenke så mye på dette. Det viktigste du kan gjøre nå, er å forsøke å bli kjent med henne, og da spiller det i bunn og grunn ingen rolle nøyaktig hvordan du snakker med henne. Bare vær åpen, interessert, hyggelig og positiv. Mye er gjort bare man tør gå bort og si hei. Og selv om du synes dette virker ubehagelig, må du rett og slett bare kaste deg ut i det. Tving deg selv til å gjøre det - det er faktisk ingen annen måte å bli kjent med henne på. Jeg er sikker på at du vil oppleve at det ikke er så skummelt som du kanskje tror. Still henne spørsmål som gjør at du lærer henne bedre å kjenne, og snakk ellers om det som faller seg naturlig ut ifra den situasjonen dere befinner dere i. Jeg legger ved et par artikler nedenfor, som forhåpentligvis kan være til hjelp. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse