Hopp til hovedinnholdet

Mister hun følelser for meg?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, Dama som jeg ble sammen med for 2 månder siden har dratt på en 2 ukers ferie. Jeg føler jeg savner hun mye mer en hun gjør meg. Vi elsker begge to hverandre. men jeg sliter med å få meg selv til å tro det fortsatt, har gått 1 uke nå men jeg konstant redd for at hun mister følelser, jeg prøver å prate mye med hun med tror jeg spør om ting for mye så kanskje jeg maser. og at hun mister følelser da. Jeg pratet med hun på skype igår hun sa hun elsket og savnet meg, og dagen var helt tipp topp. men så idag er ting sa rart igjen da jeg føler at jeg spør for mye og hun svarer ikke alltid direkte eller ikke i det hele tatt, redd jeg spør for mye, Men savner hun så fært. Trenger oppmuntring hilsen meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å være i et forhold og man kan ikke alltid vite om den andre liker deg mer, mindre eller like mye som du liker den andre. Likevel er det veldig viktig med tillit i et forhold. Hvis hun sier at hun elsker deg og savner deg må du stole på dette.

Hvis ikke kan det hende at hun føler at du ikke stoler på henne noe som ikke er bra. Hvis det er slik at du ikke helt stoler på det hun sier pga. hvordan hun sier det, hvordan hun oppfører seg osv. tror jeg det er bedre hvis du venter til hun kommer hjem. Da kan du sette deg ned ordentlig med henne og snakke om det som plager deg. Kanskje vil hun da kunne forklare hvorfor hun har oppført seg annerledes. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse