Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er utro med meg med en annen jente, og vi må snike rundt i hemmelighet. Hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en som har en kjæreste!Hjelp meg! Han har følelser for meg også, men han vil ikke slå opp meg kjæresten sin, så nå er jeg tredjeparten i et utroskap. Dette har holdt på i sju måneder nå. Jeg føler meg forferdelig, men jeg har det så herlig hver gang jeg er med han. Jeg avsluttet vennskapet med bestevenninna mi pga han og jeg har forandret meg på mange måter etter at jeg startet et forhold med han, og det meste er bra forandring. Jeg føler at jeg funnet meg selv. Men det sårer meg så utrolig mye at han ikke er 100% min. Og vi må alltid snike oss rundt og late som at vi bare er venner, så vi kan ikke være offisielt forelsket. Det er helt grusomt og det stresser meg. Skal jeg be han om å ta et valg? Enten meg eller hun andre. Eller skal jeg bare fortsette forholdet vårt i hemmelighet. Jeg vil jo ikke dele han, men jeg kan ikke gi han opp heller. Jeg er blitt hodestups forelsket! Skal jeg be han om å skjerpe seg og faktisk ta et ordentlig valg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for spørsmålet ditt! Dette høres ut som en vanskelig situasjon for deg, og jeg skjønner at du ikke vet hva du skal gjøre. 


Mitt råd er at; JA, du skal be han finne ut av det. Du må i alle fall snakke med han, og fortelle og lufte ut alle disse tankene. Så må du si hva du føler om han, og hvor sterkt du er blitt forelsket i han. (Selv om det er nervepirrende og skummelt.) Og så må du se hva han sier. 

Det er ikke rettferdig ovenfor deg, eller den andre jenta i dette trianglet av utroskap, at han er med dere begge. Du fortjener en som bare er med deg, og det gjør hun også. Det er ikke greit at denne gutten har kommet unna med å være med to jenter, i 7 måneder. Du må fortelle han hva du føler, og si at dette er noe som du tenker mye på. Og ut i fra hva han sier selv, så bestemmer du hva du skal gjøre. Du trenger ikke nødvendigvis si at han skal velge i mellom dere, fordi folk kan reagere dårlig til ultimatumer. Men det ligger i ordene dine, og du må bare se hva han sier/ gjør. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse