Hopp til hovedinnholdet

kjæresten min spør aldri om vi skal gjøre noe sammen. Hva skal jeg gjøre?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er ny med forhold. Og det er en ting jeg lurer på og irriterer meg over. Hvor ofte er det vanlig å tilbringe tid med sin kjæreste på fritiden? Vi går på samme skole, så jeg ser han hver dag. Men det er sjeldent vi er sammen på fritiden, vil jeg si. Og det er veldig sjeldent han spør meg med på ting på fritiden, er nesten alltid meg. Selv når han sitter hjemme og ikke gjør noe en hel helg, så spør han meg ikke selv om han vet at jeg også sitter hjemme en hel helg. Jeg har spurt han så mange ganger, føler det er hans tur.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette kan være frustrerende, og det burde ikke være sånn. Det kan hende at han rett og slett ikke tørr å spørre deg eller ikke vet hva man skulle gjort i slike sammenhenger. Jeg foreslår at du forteller han akkurat det du sendte inn til ung, slik at han forstår at du vil være mer med han. Håper dette har vært litt til hjelp! Lykke til:)


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse