Hopp til hovedinnholdet

Hatt et one night stand 

Jente 17 år
 

Spørsmål

Møtte en gutt på en fest for noen måneder siden, og hadde et såkaldt one night stand. Etter det begynnte vi å snakke litt og har møttes tre ganger. Vi snakker ikke om følelser, bare at vi er glad i hverandre. Føler ikke at vi blir kjent og vi er veldig forskjellige. Ingen av vennene mine liker han og han har ikke særlig bra rykte, blandt annet for å ikke klare å oppføre seg og bare dra rundt å lage bråk. Er usikker på om jeg liker han og om han liker meg eller bare bruker meg. Nå unngår han å møtes, eller har ikke tid. For to helger siden var jeg på en fest og klina me en annen, har egentlig litt dårlig samvittighet, men bør jeg ha det? Nå svarer han lite på meldingene mine og jeg føler at nå blir vi å miste kontakten. Tenker slik at han kanskje vet om det å er sint på meg, men har han grunn til det? Er jeg bare blind og ser ikke at han bruker meg? Vi er jo langt fra å være sammen

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du ikke vet helt hva du skal gjøre, og at du er usikker på hva han tenker og føler om hele situasjonen. Du burde kanskje også prøve å finne ut av hva du vil. Kanskje det vil bli lettere for deg å finne det ut, hvis du snakker med han og prøver å finne ut av hva han mener. 

Hvis han liker deg, så er det ikke så rart at han ble litt såra av at du klina med en annen. Men som sagt, jeg tror nok den eneste måten å finne ut av noen ting på, er å snakke med han, og være ærlig! :-) Det er også fint å snakke med venninner om dette. Selv om noen kanskje er veldig negative, så vil vennene dine ofte det beste for deg, og det kan være verdt å høre på hva de har å si! 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse