Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg fortelle han at jeg har følelser for han?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er ei jente på 16 år som har blitt kjent med en mye eldre fyr. Vi kommer veldig godt overens og deler mange interesser. Vi har snakket utrolig mye sammen, men mest på nett. Han har innrømmet for meg at han har følelser for meg, men at han er klar over hvor vansklig det er siden han er mye eldre enn meg. Jeg har følelser for han også, men har ikke turt å si det til noen. Han bor ganske langt unna meg så jeg ser han ikke så veldig ofte (Pga arrangementer innenfor felles interesse) Hva burde jeg gjøre, burde jeg fortelle ham at jeg har følelser for han også? Hilsen en svært forvirret jente.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Jeg synes det høres ut som en fin idé å fortelle han hva du føler. Han har jo allerede innrømmet at han har følelser for deg, så han blir nok bare glad og lettet dersom han vet at du føler det samme for han. Jeg skjønner at du synes det er vanskelig med aldersforskjellen. Dette er selvfølgelig noe man bør tenke over og vurdere dersom dere tar forholdet et steg videre.

Likevel virker det som om dere har fått en utrolig god start og ikke minst god kontakt. Fortell han hva du føler og se hva som skjer videre. Dere har ikke dårlig tid, så ta det rolig og gå sakte frem:) Det første steget er jo å innrømme at dere har følelser for hverandre.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell