Hopp til hovedinnholdet

Hvordan komme over en gutt?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hallo. Ble slutt mellom meg og kjæresten for noen dager siden, vi bor noen timer unna hverandre. Men i sommer skal jeg flytte til byen han bor for å studere. Vi er fortsatt venner, men jeg har enda sterke følelser for han, så gråter jeg av tanken på han å kanskje måtte se han med en ny jente. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre nå, hvordan kan jeg komme fortest mulig over han? Jeg skal flytte nå i løpet av 1 mnd kanskje, å jeg orker ikke og være så nedstemt da.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Du skriver at det ble slutt mellom deg og kjæresten din for noen dager siden, og at dere bor noen timer unna hverandre. I sommer skal du flytte til byen han bor i for å studere. Dere er fortsatt venner, men du har enda sterke følelser for han, så du blir lei deg av tanken på å kanskje måtte se han med en annen jente. Du lurer på hvordan du fortest mulig kan komme over han. 

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Når et forhold tar slutt, og spesielt hvis det skjer uten forvarsel og det er noen du var veldig glad i, dukker det opp mange spørsmål i hodet ditt. Det er viktig å dele slik sorg med andre. Bare det at andre vet hvordan du har det, kan lette sorgen litt. Man trenger å få trøst, eller noen som bare kan høre på deg. Det hjelper ikke å stenge deg selv inne når du har kjærlighetssorg. Si til deg selv "dette kommer jeg gjennom", så skal du se at det går bra til slutt. 

Jeg legger ved en artikkel jeg synes du bør lese. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse